www.inteko.mk info@inteko.mk
MAШИНСКА ОПРЕМА СПОРТСКА ОПРЕМА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

КОНТАКТ

Ние во ИНТЕКО сме секогаш спремни за било какви прашања или предлози за соработка кои ги имате. Можете да не контактирате преку пошта, телефон или email во било кое време.Нашата адреса е:

ИНТЕКО ДОО
Митрополит Теодосиј Гологанов
1000 Скопје
Република Македонија

Телефон: +389 2 3074 136
email: info@inteko.mk