www.inteko.mk info@inteko.mk
MAШИНСКА ОПРЕМА СПОРТСКА ОПРЕМА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

Спортски Терени

Покрај спортската опрема, Интеко се занимава и со изградба и монтажа на спортски терени, како и обложување на спортски терени со соодветни облоги. Погледнете ги галериите од некои од нашите објекти, и за повеќе информации контактирајте не!