www.inteko.mk info@inteko.mk
MAШИНСКА ОПРЕМА СПОРТСКА ОПРЕМА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА

Доколку ви се потребни било какви консултации во врска со производство, инсталација и поддршка на системи за контрола на температура и вентилација, слободно контактирајте не во било кое време. Нашето долгогодишно искуство и големо знаење ќе ви го обезбедат само најдоброто. Нашите искусни вработени ќе бидат подготвени веднаш да ви помогнат.