CompanyWall business

БОНИТЕТНА ОЦЕНА АА+

Огромна чест и задоволство ни е да објавиме дека бонитетната компанија CompanyWall business, која има филијали низ сите бивши Југословенски Републики и главно седиште во Лондон, компанија која е специјализирана за утврдување на рејтинг на правни лица, го оцени ИНТЕКО со бонитетно ниво АА+

ВИРТУЕЛНА ТУРА

Интеко

Виртуелна тура на дел од изработените проекти

PORTFOLIO

Our completed projects

ДОБИЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ

Е-билтен преплата

Бидете меѓу првите што ќе дознаете за нашите новости и промоции...

БИДИ ВО ТЕК

Следи не

Потребна е само секунда за да ги дознаете нашите новости и промоции...