Спортски центар Стефан Толески

ПЕШТАНИ - ОХРИД

Завршена реконструкција на мултиспорт игралиште (ракомет и баскет), во Пештани, спортски центар Стефан Толески

Спортски СИСТЕМ

CASSLALISPORT SC

Општина Велес

КОШАРКАРСКО ИГРАЛИШТЕ

Завршено кошаркарско игралиште во Општина Велес

Спортски СИСТЕМ

CASSLALISPORT SC

Општина Кавадарци

ДЕТСКО ИГРАЛИШТЕ

Креирано е преубавото детско катче во Општина Кавадарци. Монтирана е Casali Athlon PG подлога со дебелина од 5+1 цм, специјализирана за детски игралишта.

CompanyWall business

БОНИТЕТНА ОЦЕНА АА+

Огромна чест и задоволство ни е да објавиме дека бонитетната компанија CompanyWall business, која има филијали низ сите бивши Југословенски Републики и главно седиште во Лондон, компанија која е специјализирана за утврдување на рејтинг на правни лица, го оцени ИНТЕКО со бонитетно ниво АА+

ВИРТУЕЛНА ТУРА

Интеко

Виртуелна тура на дел од изработените проекти

БЛОГ

Активности

ДОБИЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ

Е-билтен преплата

Бидете меѓу првите што ќе дознаете за нашите новости и промоции...

БИДИ ВО ТЕК

Следи не

Потребна е само секунда за да ги дознаете нашите новости и промоции...