CASALI SPORTRACK SC

Тартан подлога за атлeтска стаза и мултиспорт игралишта

  • Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални атлетски стази и мулти спорт игралишта.
  • Подлогата е со дебелина од 13мм
  • Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
  • Одржување не е потребно
  • Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
  • Подлогата овозможува одлични перформанси
  • Поседува сертификат на IAAF- Светска атлетска федерација
Спорт

Athletics

Brand

Casali

Околина

Outdoor

Тип на подлога

Polyurethane

Достапни бои

Red, Sky blue

Сертификати

Compliance with Minimum Environmental Criteria (MECs) – UNI EN ISO 14021:2016, EN ISO 16001-9 Certified – Indoor Air Quality – Emission test, World Athletics Certified – Spray Coat, porous, 13.0 mm – Synthetic surface – Casali Sportrack SC

Стратиграфија

РЕАЛНИ ПРОЕКТИ

терени за кошарка

Погледнете ги сите терени за кошарка

Преземи документи

Потребен Ви е совет?

Пополнете го формуларот за контакт за да побарате подетални информации