Општина Карпош

СПОРТСКА САЛА - ПАРТИЗАН

Изработени сите подови во Спортска сала Партизан -Скопје салите со систем Pavisint SL 75, а ходниците и помошните простории со Polytop

Спортски СИСТЕМ

Pavisint SL 75

Милочер - Општина Будва, Црна Гора

КОШАРКАРСКО ИГРАЛИШТЕ

Завршено кошаркарско игралиште на плажата Милочер - Општина Будва, Црна Гора. Инсталиран систем Casali Sportrack SC.

Спортски СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC

Спортски центар Стефан Толески - Пештани - Охрид

МУЛТИ-СПОРТ ИГРАЛИШТЕ

Завршена реконструкција на мултиспорт игралиште (ракомет и баскет), во Пештани, спортски центар Стефан Толески

Спортски СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC

Општина Кавадарци

ДЕТСКО ИГРАЛИШТЕ

Креирано е преубавото детско катче во Општина Кавадарци. Монтирана е Casali Athlon PG подлога со дебелина од 5+1 цм, специјализирана за детски игралишта.

Спортски СИСТЕМ

Athlon PG 5+1

Малишево - Косово

АТЛЕТСКА СТАЗА

Комплетирана атлетска стаза по сите IAAF стандарди во Малишево, Косово. Инсталиран систем Casali Sportrack SC.

Спортски СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC

CompanyWall business

БОНИТЕТНА ОЦЕНА АА+

Огромна чест и задоволство ни е да објавиме дека бонитетната компанија CompanyWall business, која има филијали низ сите бивши Југословенски Републики и главно седиште во Лондон, компанија која е специјализирана за утврдување на рејтинг на правни лица, го оцени ИНТЕКО со бонитетно ниво АА+

ВИРТУЕЛНА ТУРА

Интеко

Виртуелна тура на дел од изработените проекти

ПОРТФОЛИО

Нашите завршени проекти

ДОБИЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ

Е-билтен преплата

Бидете меѓу првите што ќе дознаете за нашите новости и промоции...

БИДИ ВО ТЕК

Следи не

Потребна е само секунда за да ги дознаете нашите новости и промоции...