Активности

Завршено мултиспорт игралиште во Општина Гевгелија, Спортски Центар

Завршено мултиспортско игралиште во општина Гевгелија, Спортски центар, со систем Casali Sportrack SC d=13mm

СПОРСКИ СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC
CASALI SPORTRACK SC
Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални атлетски стази и мулти спорт игралишта.
• Подлогата е со дебелина од 13мм
• Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
• Одржување не е потребно
• Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
• Подлогата овозможува одлични перформанси
• Поседува сертификат на IAAF- Светска атлетска федерација

 

Видео –  Спортски центар, Општина Гевгелија

 

360 Виртуелна тура –  Спортски центар, Општина Гевгелија

 

Слики –  Спортски центар, Општина Гевгелија