CASALI - SPORTRACK SC

Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за  рекреативни, универитетски и професионални спортски терени.

CASALI CONFOSPORT

Тениски терени и повеќенаменски подови

Фирмата Интеко е повеќе од 20 години застапник на светски брендови за спортска опрема Баболат и Ерреа. Интеко ДООЕЛ Скопје започна со изградба на спортски терени, од моментот на основање со изградбата на првиот тениски комплекс КТК-Скопје, под падините на Водно. Тоа беше првиот успешен проект на нашата компанија за изградба на спортски игралишта.
СИСТЕМИ

Casalisport

Casalisport е водечка компанија во производството на иновативни спортски системи.
Од квалитетни материјали и безбедност до иновативни дизајни.
ВИРТУЕЛНА ТУРА

Интеко

Виртуелна тура на дел од изработените проекти

БЛОГ

Активности

ДОБИЈТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ

Е-билтен преплата

Бидете меѓу првите што ќе дознаете за нашите новости и промоции...

БИДИ ВО ТЕК

Следи не

Потребна е само секунда за да ги дознаете нашите новости и промоции...