CASALI DRYSTONE FLOOR

Drystone Floor е совршен избор за античка и модерна урбана декорација.

Drystone Floor е совршен избор за античка и модерна урбана декорација, погодна за велосипедски патеки, пешачки патеки, плоштади, авении.

 Drystone Floor системот може да се нанесува на бетонски и асфалтни површини,

  • Не се лизга
  • Лесно пропушта вода
  • Систем за подови од сув камен и е во согласност со неодамнешните закони за минимални еколошки критериуми
Brand

Casali

Спорт

Pedestrian areas, Urban Cycling and Street Furniture

Сертификати

Compliance with Minimum Environmental Criteria (MECs) – UNI EN ISO 14021:2016

Стратиграфија

РЕАЛНИ ПРОЕКТИ

Погледнете ги сите

Преземи документи

  • Преземи Drystone Floor 1K_EN
  • Преземи Drystone Floor 2K_EN
  • Преземи Drystone Primer_EN

Потребен Ви е совет?

Пополнете го формуларот за контакт за да побарате подетални информации