Адреса

Интеко Дооел Скопје

ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр.72,
1000 Скопје

Емаил:  info@inteko.mk
Phone: +389 71 218 267

Контактирајте не

Без разлика дали барате одговори, сакате да решите некој проблем или сакате да закажете состанок.