CASALI SUPERSOFT DOPPIO

Тениски терени

 • Casali Supersoft doppio е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални спортски терени.
 • Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
 • Одржување не е потребно
 • Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
 • Подлогата овозможува одлични перформанси
 • Поседува сертификат на ITF 3 – International Tennis Federation – Class 3 Medium – Светска тениска федерација
Спорт

Tennis

Brand

Casali

Околина

Indoor, Outdoor

Тип на подлога

Acrylic

Достапни бои

102 – red, 113 – Casali red-clay, 151 – orange, 201 – green, 202 – dark green, 302 – light blue, 303 – blue, 319 – deep blue, 413 – grey, 502 – violet, 507 – iris violet, 508 – pink, 610 – giallo

Сертификати

AENA – category 3 Netball Category 3, EN ISO 16001-9 Certified – Indoor Air Quality – Emission test, Fire Resistance – class Bfl-s1, Grand Court System, ITF 3 – International Tennis Federation – Class 3 Medium

Стратиграфија

РЕАЛНИ ПРОЕКТИ

Тениски игралишта

Погледнете ги сите Тениски игралишта

Преземи документи

 • Преземи Pitlinea_EN
 • Преземи Softbase WS_EN
 • Преземи Softbase_EN
 • Преземи Supersoft Doppio_EN
 • Преземи Top Doppio WS_EN
 • Преземи Top Doppio_EN

Потребен Ви е совет?

Пополнете го формуларот за контакт за да побарате подетални информации