Активности

Започната инсталација на Casali Drystone, камена подлога, во Парк Соколана, Општина Куманово

Започната инсталација на Casali Drystone, камена подлога, во Парк Соколана, Општина Куманово

Casali Drystone

Drystone Floor е дренажен камен под кој се поставува на лице место со агрегати кои обезбедуваат убава завршница и специјална проѕирна смола за врзување.
Drystone Floor е совршен избор за античко и модерно урбано уредување, велосипедски патеки, пешачки патеки, плоштади, авении, покрај базен итн.
Овој високо отпорен и убаво декоративен под може да се прилагоди на многу различни начини благодарение на широката палета на бои, дезени и комбинации на агрегати.
Drystone Floor System може да се примени на бетонски и асфалтни палуби, е анти-лизгачки и прави дренажа.
Drystone Floor System на подот е во согласност со неодамнешните закони за минимални еколошки критериуми во градежништвото.