Активности

Завршени детско игралиште и мултиспорт игралиште во Општина Карбинци

Завршени детско игралиште со дебелина 4цм и мултиспорт игралиште (кошарка и ракомет) си Casli Sportrack SC d=13mm во Општина Карбинци

СПОРСКИ СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC
CASALI SPORTRACK SC
Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални атлетски стази и мулти спорт игралишта.
• Подлогата е со дебелина од 13мм
• Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
• Одржување не е потребно
• Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
• Подлогата овозможува одлични перформанси
• Поседува сертификат на IAAF- Светска атлетска федерација