Активности

Завршена реконструкција на кошаркарско игралиште во Парк Соколана, Општина Куманово

Завршена реконструкција на кошаркарско игралиште во Парк Соколана, Општина Куманово, со набавка транспорт и изработка на систем Casali Sportrack SC d=13mm, со асфалтирање, изработка на ограда, осветлување и монтажа на комплет конструкција на кошеви.

Инсталиран систем Casali Sportrack SC

СПОРСКИ СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC
CASALI SPORTRACK SC
Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални атлетски стази и мулти спорт игралишта.
• Подлогата е со дебелина од 13мм
• Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
• Одржување не е потребно
• Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
• Подлогата овозможува одлични перформанси
• Поседува сертификат на IAAF- Светска атлетска федерација