Активности

Завршени три игралишта со тартан подлога во Подгорица, Црна Гора

Завршени три игралишта со тартан подлога, Spraycoat system 13mm – Casali Sportrack SC, во Подгорица, Црна Гора.

Инсталиран систем Casali Sportrack SC

СПОРСКИ СИСТЕМ

CASALI SPORTRACK SC
CASALI SPORTRACK SC
Casali Sportrack SC е спортска подлога наменета за рекреативни, универитетски и професионални атлетски стази и мулти спорт игралишта.
• Подлогата е со дебелина од 13мм
• Многу е еластична со што се намалува ризикот од повреди
• Одржување не е потребно
• Подлогата е отпорна на сите временски влијанија
• Подлогата овозможува одлични перформанси
• Поседува сертификат на IAAF- Светска атлетска федерација