Активности

Завршена спортска сала во Општина Велес

Завршена спортска сала во Општина Велес, со систем Casali Pavisint SL 75, 8+2 mm

Pavisint SL 75 – Повеќенаменски подови – внатрешни простори

Безбедниот и разновиден систем Pavisint SL 75 е дизајниран специјално за затворени спортски клубови и повеќенаменски спортски сали. Грануларната гумена подлога Spormat и самонивелирачката полиуретанска смола завршна обработка ја прават површината еластична и отпорна и идеална за кошарка, одбојка, фудбал од 5-а-страна и кој било друг спорт што може да се игра на синтетички терен или во училиштата. Системот ги намалува ризиците од лизгање, го намалува заморот на мускулите и обезбедува подобро отскокнување на топката благодарение на примената со лиење што создава беспрекорна површина која ги одржува своите технички перформанси со текот на годините. Системот Pavisint SL 75, исто така, обезбедува одлична акустична удобност, како што е потврдено со специфични тестови, и затоа е идеален и за загреан под.