Активности

Завршени кошаркарско и тениско игралиште во Гевгелија

Завршени кошаркарско и тениско игралиште во Гевгелија, со систем Casali Confosport 6+2

СПОРСКИ СИСТЕМ

Casali CONFOSPORT

Благодарение на еластичниот густ состав и последователниот висок капацитет за апсорпција на удари, системот гарантира голема удобност, брза игра и совршено отскокнување на топката до играчите

Системот Confosport е лесен за примена, не бара одржување и обезбедува издржливи перформанси со текот на годините

Достапно е и во верзијата Confosport T, завршена со Top paint за спортови кои вклучуваат голем и почест контакт со подот

Confosport е идеален како терен за кошарка, одбојка, 5-A-Side фудбал и ракомет

Системот Confosport е класифициран од ITF во класа 3 (средно)