Активности

Завршена инсталација на трим патека -во должина 2.1 км во Драч, Албанија

Во соработка со Edel sport Hrvаtska, завршена инсталација на трим патека -во должина 2.1 км во Драч, Албанија, која е изработена од:
– прв слој мешавина од гума- кварц со дебелина од 3,5 цм.
– втор и трет слој шприц систем

Овој вид на подлоги е погоден за трим патеки, пешачки патеки, велосипедски патеки, патеки за инвалидски колички.
Издржлива е на сите временски влијанија
Не се лизга
Водопорозна е
Поради издржливоста може да се користи и како основа на други спортски подлоги.