Активности

Завршено детско игралиште во село Крупиште, Општина Карбинци

ОСНОВНА ПОДЛОГА ЗА СПОРТСКИ ТЕРЕНИ

Овој систем на подлоги се монтира на убаво набиен тампон.
Системот се монтира на следниот начин:

– Прв слој мешавина од гума
– Кварц со дебелина од 3,5 цм.
– Втор и трет слој шприц систем

Овој вид на подлоги е погоден за трим патеки, пешачки патеки, велосипедски патеки, патеки за инвалидски колички.

– Издржлива е на сите временски влијанија
– Не се лизга
– Водопорозна е

Поради издржливоста може да се користи и како основа на други спортски подлоги, и тоа:

– За трим патеки втор и трет слој шприц систем
– За спортски терени мултиспорт игралишта – акрил  SUPERSOFT DOPPIO