Активности

Инсталација на трим патека во Драч, Албанија

Тимот на Интеко во Драч, Албанија. Инсталација на трим патека – прв слој мешавина од гума- кварц со дебелина од 3,5 цм.
Овој вид на подлоги е погоден за трим патеки, пешачки патеки, велосипедски патеки, патеки за инвалидски колички.
Издржлива е на сите временски влијанија
Не се лизга
Водопорозна е
Поради издржливоста може да се користи и како основа на други спортски подлоги.