CompanyWall business

БОНИТЕТНА ОЦЕНА АА+

Огромна чест и задоволство ни е да објавиме дека бонитетната компанија CompanyWall business, која има филијали низ сите бивши Југословенски Републики и главно седиште во Лондон, компанија која е специјализирана за утврдување на рејтинг на правни лица, го оцени ИНТЕКО со бонитетно ниво АА+

ВИРТУЕЛНА ТУРА

Интеко

Виртуелна тура на дел од изработените проекти

ПОРТФОЛИО

Нашите завршени проекти